Muziek | Herfst speellijst


Nu de dagen steeds kouder en natter worden, kan ik definitief afscheid nemen van mijn zomerse muzieklijst. Op een of andere manier heb ik in de herfst namelijk zin in heel andere muziek. Ik vind het eigenlijk ook wel bijzonder hoe dat werkt. Sommige nummers voelen namelijk echt ‘herfstig’ aan, terwijl andere nummers juist meer een winters-geluid of zomerse sfeer hebben. Ik kan nooit precies uitleggen waarom. Soms komt het door de instrumenten, soms door de tekst en soms is het gewoon een gevoelskwestie.

Ik deel graag mijn speellijst met jullie. Vol met herfstige muziekjes die ik nu graag luister. Het is niet de meest recente muziek, maar dat geeft volgens mij niets. De meeste muziek is namelijk tijdloos en blijft heerlijk om naar te luisteren. En zodra ik een nummer tegenkom dat ik nog mis, zal ik de lijst aanvullen.

Wat is trouwens jouw ultieme herfstnummer? Laat het mij weten in een reactie!

Veel luisterplezier!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

3 gedachten over “Muziek | Herfst speellijst