Over C’est Belle


In september 2010 zag de blog C’est Belle al het levenslicht, al was het destijds via een ander domein. Ik ben deze blog gestart omdat ik graag mijn gebabbel en gedachtespinsels deel met de wereld. Mijn blog en ik hadden lange tijd een knipperlichtrelatie. Regelmatig liet ik mijn blog even in de steek, het arme ding.

Maar sinds januari 2015 zijn we weer onafscheidelijk en dat werd gevierd. In februari 2015 registreerde ik mijn eigen domein en kon ik trots zeggen dat ik de eigenaresse was van een heuse cestbelleblog.nl (ik vind het leuk dat het rijmt als je het snel uitspreekt). Hierbij zijn een aantal oude artikelen niet mee verhuisd, maar soms publiceer ik ze opnieuw.

Op deze blog verschijnen mijn grootse avonturen, lijstjes (vaak ‘5 keer’ genoemd), open brieven, dilemma’s, verhalen over kunst en muziek en ten slotte nog een hoop meer. Ik sta open voor allerlei onderwerpen want onder het mom ‘liflafjes en lijstjes’ kan je een hoop vertellen. Ik vertel ook over serieuze en zeer persoonlijke dingen. Zo ben ik op mijn blog zeer open over mijn Gegeneraliseerde Angststoornis en mijn onzekerheden. Dat is namelijk een kant van mijn (en ook andermans) leven die ook vertelt moet worden.

Wil je een onderwerp voorstellen of samenwerken, kijk dan bij mijn contactpagina!

Ik probeer op alle doordeweekse dagen en zondagen te bloggen, maar door mijn drukke agenda met studie, sociaal leven en allerlei dingen daarnaast wil dat niet altijd lukken.

 

Afbeeldingen: 

De meeste afbeeldingen op C’est Belle zijn of door mijzelf gemaakt of afkomstig van websites met afbeeldingen die vallen onder de ‘creative commons licentie’. Dit houdt in dat de eigenaar de rechten behoudt, maar anderen toestemming heeft gegeven om hun werk te verspreiden. Ik vind deze afbeeldingen op verschillende websites, zoals Stocksnap. Als ik de afbeelding zelf niet heb gemaakt, probeer ik zoveel mogelijk te verwijzen naar de eigenaar of de website waar de afbeelding van afkomstig is.

Sociale media 

Als je mij dan mist, kun je mij ook hier vinden:

Instagram
Bloglovin’
Pinterest
Facebook
Tumblr

 

Laatst bijgewerkt op 20 – 06 – 2017

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge