Over C’est Belle


Over C’est Belle

In september 2010 zag C’est Belle Blog het levenslicht, al was het destijds via een ander domein. Ik ben deze blog gestart omdat ik graag mijn gebabbel en gedachten deel met de wereld. Daarnaast houd ik erg van schrijven, dus was het idee van een blog al snel geboren.

Een lange tijd hadden mijn blog en ik een knipperlichtrelatie. Regelmatig liet ik mijn blog even in de steek of verwaarloosde ik het arme ding. Maar sinds februari 2015 zijn we weer onafscheidelijk en dat mocht gevierd worden! Ik registreerde mijn eigen domein en kon trots zeggen dat ik voortaan de eigenaresse zou zijn van cestbelleblog.nl. Hierbij zijn een groot aantal artikelen niet mee gegaan in de verhuizing, maar soms plaats ik deze opnieuw.

Op mijn blog deel ik mijn liefde voor boeken en lezen (door o.a. recensies), mijn grootste avonturen, lijstjes (vaak ‘5 keer’ genoemd), dilemma’s, verhalen over kunst en nog zoveel meer. Ik sta open voor allerlei onderwerpen, vandaar dat mijn ondertitel ‘liflafjes en lijstjes’ is. Daarnaast deel ik soms ook serieuze en persoonlijke dingen, aangezien het leven niet alleen maar leuk is. Zo ben ik op mijn blog open over mijn Gegeneraliseerde Angststoornis, mijn depressieve klachten en mijn onzekerheden. Als je hierover met mij wilt praten of dit herkent, staat mijn mailbox ook altijd voor je open!

Schema

Hoewel ik graag zoveel mogelijk blog, wil dit natuurlijk niet altijd lukken. Ik studeer, werk en heb een hoop andere dingen in mijn leven die aandacht opeisen. Mijn intentie is om in ieder geval vier keer in de week te bloggen, maar ik houd mij hier niet altijd aan. Ik heb dan ook geen vast content-schema, maar zo af en toe zijn er wel artikelen die met enige regelmaat verschijnen.

Voorlopig verschijnt elke vrijdag een deel uit de 999 vragen aan jezelf serie. Hierin deel ik mijn antwoorden op de vragen uit het boek ‘999 vragen aan jezelf’ en daag ik lezers uit om ook over deze vragen na te denken. Daarnaast verschijnt er om de week op dinsdag een ‘dilemma op dinsdag’. Hoewel ik geen deel uit maak van de Dilemma op dinsdag-organisatie, ga ik graag in op de dilemma’s die zij publiceren. Kijk ook gerust eens op hun Facebook-pagina! Tot slot deel ik graag elke week een boekrecensie, omdat ik een boekenwurm ben die graag haar liefde voor lezen deelt.

Afbeeldingen: 

De meeste afbeeldingen op C’est Belle zijn of door mijzelf gemaakt of afkomstig van websites met afbeeldingen die vallen onder de ‘creative commons licentie’. Dit houdt in dat de eigenaar de rechten behoudt, maar anderen toestemming heeft gegeven om hun werk te verspreiden. Ik vind deze afbeeldingen op verschillende websites, zoals Stocksnap. Als ik de afbeelding zelf niet heb gemaakt, probeer ik zoveel mogelijk te verwijzen naar de eigenaar of de website waar de afbeelding van afkomstig is.

Samenwerken?

Ik sta ook open voor samenwerkingen of suggesties. Hiervoor kun je het beste even kijken op mijn contactpagina, daar is meer informatie te vinden.

Sociale media 

Als je mij dan mist, kun je mij ook hier vinden:

Instagram
Bloglovin’
Pinterest
Facebook
Tumblr

 

 

Laatst bijgewerkt op 14 – 09 – 2017

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge