Mijn blog gaat verhuizen!


Ja, je leest het echt goed! Ik ga verhuizen, of in ieder geval van mijn blog.

Zoals je misschien gemerkt hebt, was ik de laatste tijd wat minder aanwezig op mijn blog. Daar zijn allerlei redenen voor, zo had ik het erg druk, maar ik merkte dat er ook nog iets anders speelde. Ik voelde me namelijk niet helemaal meer op mijn plek op mijn eigen blog. Een tijdlang heb ik nagedacht en getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik de knoop toch doorgehakt en een nieuw domein aangemaakt. De naam is anders en vind ik beter bij mijzelf passen (al merk ik dat veel mensen er nog aan moeten wennen haha!). De inhoud is gewoon meeverhuisd. Wel heb ik plannen om wat meer focus aan te brengen in mijn blog, maar ik weet nog niet precies hoe. Tips zijn welkom, of als je ergens graag over wilt lezen mag je het ook laten weten.

Voor nu kun je mijn vinden op de volgende website: http://hetiskleinenhetblogt.nl/

En hier kun je meer lezen over waarom ik precies van naam wilde veranderen (klik). 

PS. Er worden nog wat dingetjes overgezet en verandert. Waaronder Bloglovin’ dus iedereen die mij via daar volgt, verhuist gewoon lekker mee. De afbeeldingen zijn helaas niet allemaal goed meeverhuisd, maar dat komt nog wel. (hoop ik).

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge